Loteria Română a încheiat un contract cu CEC Bank pentru implementarea plăţilor cu carduri în agenţiile loto

0
82
sursa foto: Unsplash

Loteria Romana a încheiat luni un contract cu CEC Bank având ca obiect Servicii de acceptare a plăţilor cu carduri prin intermediul echipamentelor POS instalate la punctele de vânzare produse loto.

În baza acestui contract, pana la sfârşitul lunii februarie, se vor instala echipamente POS în agenţiile loto proprii din toată ţara, practic in 903 puncte de vânzare a produselor loteristice. Precizăm faptul că, în prezent, s-au redeschis aproape toate agenţiile loto pentru comercializarea biletelor de tip loto, Pronosport şi lozuri.

În urma implementării acestui sistem de plata în toate agenţiile loto proprii jucătorii vor putea achiziţiona produsele loteristice preferate utilizând orice tip de card emis de băncile din ţară sau din străinătate. Prin facilitatea contactless, care oferă inclusiv posibilitatea plăţii cu telefonul mobil în cazul jucătorilor care au aplicaţie de plată, pe lângă plata obişnuită cu cardul ori plata cash, se diversifica şi totodată se îmbunătăţeşte calitatea serviciilor pe care Loteria Romana le oferă jucătorilor săi venind astfel in întâmpinarea aşteptărilor şi nevoilor acestora.

„Implementarea plăţii cu cardul in toate agenţiile loto proprii este încă un pas important şi necesar in procesul de digitalizare a Loteriei Române şi o promisiune îndeplinită faţă de jucătorii noştri. Proiectul pilot demarat anul trecut privind plata cu cardul in 91 de agenţii proprii din Bucureşti şi Braşov s-a desfăşurat cu succes, cu respectarea tuturor standardelor de securitate, astfel încât a venit momentul extinderii în toată reţeaua de agenţii proprii a acestei modalităţi de plata agreată de majoritatea jucătorilor, în special în contextul sanitar actual. In plus, pentru securitatea şi rapiditatea tranzacţiilor specialiştii Loteriei Române au realizat în timp record interfatarea aplicaţiei terminalului loteristic cu POS-ul”, a declarat Sebastian Moga, directorul general al Loteriei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.