Loteria Română, anunț de ultim moment cu privire la agențiile loto

Loteria Română anunţă că agenţiile rămân în continuare deschise, până la o dată ce va fi comunicată ulterior, iar între timp se lucrează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României la implementarea unui sistem pentru jocurile loto online.

”Urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, prin urmare agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor”, a transmis Loteria Română, potrivit news.ro.

Loteria Română colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online.

”Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc”, a mai transmis compania.l

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati