Loteria Romană, pe locul I în Topul National al Firmelor la categoria Servicii – Jocuri de Noroc

Loteria Română ocupă locul I în Topul Naţional al Firmelor la categoria Servicii – Jocuri de Noroc. Premiu a fost acordat Loteriei Române S.A. de către Camera de Comert şi Industrie a României în cadrul Galei Topul Naţional al Firmelor, ediţia XXX care a avut loc joi la Romexpo.

Evenimentul a fost dedicat companiilor care au obţinut în mod constant performanţe remarcabile, prin evidenţierea competenţei, creativităţii, spiritului de inovaţie şi managementului de calitate. Pe langă criterii strict economice, grila de selectie a inclus şi alte criterii privind impactul activităţilor companiilor pe plan local şi respectarea principiilor eticii în afaceri.

„Distincţia pe care am primit-o ne confirmă faptul că Loteria Română rămâne lider de piaţă în organizarea jocurilor de noroc din ţara noastră. Locul I reprezintă o dovadă în plus şi garanţia că, prin promovarea unor jocuri responsabile şi a implicării constante, Loteria Română contribuie semnificativ la binele societăţii româneşti.” Ionuţ-Valeriu Andrei – Director General

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati