Lucian Bode, despre scandalul poliţiştilor de la Secţia 16: Vă asigur că voi face ordine

0
177
lucian bode
sursa foto: Guvernul Romaniei

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că la Secţia 16 de Poliţie se desfăşoară controale şi că va veni cu informaţii în legătură cu acestea.

El a fost întrebat despre informaţia potrivit căreia cei doi bărbaţi care i-au acuzat de tortură şi de rele tratamente pe poliţiştii de la Secţia 16 au fost găsiţi morţi.

„Şi controale şi voi veni cu informaţii. Corpul de control al ministrului realizează o acţiune de control la Secţia 16, imediat ce va fi finalizată această acţiune concluziile le o voi prezenta public. Pe de altă parte, am văzut şi eu aceste informaţii, nici nu poate fi vorba, nici prin gând să nu ne treacă să facem astfel de comparaţii cu oameni care depun la un moment dat o plângere şi ulterior dispar.

Nu vreau să intru în detalii, dar spre exemplu ultimul, din păcate, cel de-al doilea cetăţean suferea de o boală incurabilă şi nu vreau să intru în alte detalii, familia a comunicat aceste lucruri şi nu doreşte să facă alte comentarii, ceea ce şi pe noi trebuie să ne determine să le respectăm această dorinţă. Până la urmă se poate prezenta cauza decesului evident pentru a nu exista astfel de suspiciuni, dar vă asigur că la secţia 16 voi face ordine. Aştept rezultatul verificărilor Corpului de control”, a spus Bode, la Parlament, scrie pressonline.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.