Lucian Bode: Guvernul liberal îşi asumă cele mai dificile sarcini, nu fuge şi nu se ascunde

Secretarul general al PNL, Lucian Bode a declarat miercuri, că Guvernul liberal îşi asumă cele mai dificile sarcini, nu fuge şi nu se ascunde.

  • ”Nu ne victimizăm şi nu vom ceda, mergem înainte cu fruntea sus şi pe picioarele noastre”, a spus liderul liberal.

”Guvernul liberal îşi asumă cele mai dificile sarcini, nu fuge şi nu se ascunde. Am dus multe bătălii de unii singuri, cu riscul erodării, nu ne victimizăm şi nu vom ceda, mergem înainte cu fruntea sus şi pe picioarele noastre. Cine vrea să vadă aceste lucruri, le vede şi nu să lasă pradă manipularilor celor care vor să ne vadă îngenuncheaţi”, a spus secretarul general al PNL, la evenimentul de la Vila Florica de aniversare a Partidului Naţional Liberal.

”Ne-am reunit astăzi pentru a da un semnal clar că viitorul României nu poate fi decât unul liberal. Atuurile guvernării liberale sunt evidente. Am ţinut echilibru în coaliţie asigurând stabilitatea ţării şi o vom face şi în continuare. Am impus o viziune economică sănătoasă, axată pe investiţii, până şi partenerii de coaliţie încep să şi-o asume. Am deblocat marile proiecte de infrastructură.

PNL a deschis un proces fără precedent în ultimele decenii de dezvoltare a infrastructurii. Acesta a fost declicul care va schimba din temelii România în bine. Am fost şi suntem în avangarda modernizării cu administraţiile locale performante. Modelul pe care îl aplică acum Guvernul României şi pe care vom veghea să îl aplice şi alţii este modelul administraţiilor locale liberale”, a mai spus Bode.

El le-a transmis primarilor că ”liberalii au dat tonul modernizării şi cu atât mai mult îl vor susţine în continuare. Doar în noi stă puterea să ducem mai departe tradiţia liberalismului sub culorile şi sigla PNL, un partid mai puternic şi mai vizionar”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati