Lucian Bode – Sperăm ca Stadionul Dinamo să fie cel mai frumos din România / Arenă multifuncțională cu peste 25.000 de locuri

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, marţi seara, că speră ca noul Stadion Dinamo să fie cel mai frumos din România, el subliniind faptul că acesta va respecta cele mai înalte standarde UEFA.
  • ”Am celebrat, astăzi, cei 75 de ani de existență ai Clubului Sportiv Dinamo, în cadrul unui eveniment de gală la Ateneul Român. CS Dinamo este cel mai titrat club din țară, cu cele mai multe titluri olimpice și mondiale, peste 10.000 de titluri de campioni naționali, peste 3.000 de titluri la mondiale și europene, dar și 131 de medalii olimpice.
A fost seară specială, în care am trăit cu emoție o retrospectivă a celor 75 de ani de activitate ai Clubului Dinamo, o seară pe care am petrecut-o între prieteni și iubitori ai sportului românesc. Ne mândrim cu campionii noștri care ne-au reprezentat cu cinste în competițiile internaționale, urcând pe cele mai importante podiumuri ale lumii. Sunt adevărate modele care continuă să inspire tinerele generații de sportivi.

”A fost prezentată prima proiecție 3D a viitorului stadion”

Astăzi, în premieră, a fost prezentată prima proiecție 3D a viitorului stadion. Stadionul Dinamo va fi noua casă pentru mulți dintre sportivii noștri, fiind vorba despre o arenă multifuncțională cu peste 25.000 de locuri. În acest an, sunt programate obiective cheie pentru materializarea acestui proiect emblematic al Ministerului Afacerilor Interne, în valoare de peste 700 milioane de lei. Am intrat în linie dreaptă și avem finalizat studiul de fezabilitate și peste 90% din avize obținute.
  • În luna septembrie vor fi demarate lucrările pentru demolarea vechii arene, iar în paralel CNI va derula procedura de licitație pentru execuția noului stadion.
Performanța se face cu investiții, iar construcția noii arene din Ștefan cel Mare este una dintre prioritățile clubului în perioada următoare.  Felicitări organizatorilor pentru acest regal al sportului românesc, o incursiune în trecutul clubului dinamovist și o perspectivă îmbucurătoare asupra viitorului.
  • Urez la mulți ani întregii suflări dinamoviste și continuarea lungului șir de reușite ale clubului, care să păstreze Dinamo acolo unde îi este locul, în elita mondială sportivă!”, a scris Bode pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati