Lucian Judele (USR Sector 3): Încă o viață curmată pe unul dintre șantierele lui Robert Negoiță

Viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele (USR), îl acuză pe Robert Negoiță că mușamalizează moartea unui muncitor care lucra la hala Laminor. ”Încă o viață curmată pe unul dintre șantierele lui Robert Negoiță. Muncitor decedat săptămâna trecută la hala Laminorul”, a scris sursa citată într-o postare pe Facebook.

Viceprimarul Lucian Judele (USR) susține că ”aceste tragedii NU pot fi ascunse sau ținute la distanță, ascunse sau mușamalizate” și promite familiei îndurerate că va face toate demersurile pentru a obține poziția oficială a celor responsabili.

”Domnule primar, stimați cetățeni ai Sectorului 3, aceste tragedii NU pot fi ascunse sau ținute la distanță, ascunse sau mușamalizate! Cu toții avem dreptul să cunoaștem adevărul despre ce se întâmplă cu adevărat pe șantierele ilegale sau la limita legii pe care primarul le tolerează, în continuare, în sectorul nostru”, a susţinut Judele.
  • Acesta amintește că au trecut doi ani de la ultima tragedie în care doi muncitori au murit pe un șantier al Primăriei Sectorului 3: ”Au trecut doi ani în care primarul nu a învățat nimic și, mai grav, nu a luat nicio măsură pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”.

Judele: ”Oficial, nimeni nu știe nimic”

Astfel, viceprimarul acuză că în Sectorul 3 se lucrează în continuare fără proiecte avizate, fără măsuri sau echipamente de protecție, fără fișe de identificare a factorilor de risc sau responsabili cu securitatea muncii la fața locului și că ”toate acestea sunt lăsate la voia întâmplării și singura lege care se respectă este legea TĂCERII și a MUȘAMALIZĂRII”.
  • Viceprimarul Sectorului 3 menționează că, după ce a aflat de tragedia de la hala Laminor, a luat legătura cu Poliția Locală, care însă ”ridică neputincioasă din umeri”
”După ce mai mulți muncitori mi-au descris îngroziți cele întâmplate la hala Laminor, am luat legătura cu Poliția Locală care ridică neputincioasă din umeri și precizează că nu au existat apeluri la numărul de urgență 112 care să semnaleze accidentul mortal. Oficial, nimeni nu știe nimic”, a susţinut Judele.

”Cei vinovați să răspundă în fața legii”

Viceprimarul transmite condoleanțe familiei îndurerate și promite că va continua să facă toate demersurile pentru a obține poziția oficială a celor responsabili.
”Transmit condoleanțe familiei îndurerate și îmi exprim speranța ca, măcar de data aceasta, adevărul să fie scos la lumină și cei vinovați să răspundă în fața legii. Voi continua să fac toate demersurile pentru a obține poziția oficială a celor responsabili direct de cele întâmplate”, conchide acesta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati