Lucian Judele, viceprimar USR Sector 3: ”Negoiță a plătit 6 milioane de euro pentru a-și spune aberațiile la televizor fără să fie contrazis”

Viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele, atrage atenția că primarul de sector Robert Negoiță a plătit 6 milioane de euro ”din banii cetățenilor” pentru a-și spune ”aberațiile la televizor”.

  • Sursa citată dă exemplul unui interviu la Antena3, unde, ”Printre multele aberații pe care le-a spus, a lansat și o minciună atât de gogonată încât moderatoarea s-a abținut cu greu să nu râdă…”

”6 milioane de euro din banii cetățenilor Sectorului 3 plătite la presă pentru ca Negoiță să-și spună aberațiile la televizor fără să fie contrazis.

În această seară, Robert Negoiță a fost invitatul de onoare la Antena3. Printre multele aberații pe care le-a spus, a lansat și o minciună atât de gogonată încât moderatoarea s-a abținut cu greu să nu râdă…

A declarat inițial că a anvelopat cele mai multe blocuri din București la un loc. După, a mai stat un pic și s-a corectat “din România la un loc”, moment în care moderatoarea l-a întrerupt înainte ca acesta să se răzgândească din nou și să spună că a anvelopat în Sectorul 3 cât Uniunea Europeană la un loc.”, a precizat Judele, într-o postare pe Facebook.

”Domnule Robert Negoita, nu mai consumați energizante înainte să intrați live!”

În acest sens, viceprimarul Sectorului 3 promite că va reveni cu informații despre numărul blocurilor anvelopate de fiecare sector în parte, ”solicitându-i primarului să recunoască faptul că s-a lăsat luat de val și a exagerat cu anvelopările.”

”Cumva el avea dreptate, făcuse ceva cât toate sectoarele la un loc, dar era vorba despre risipa din banii publici. Domnule Robert Negoita, nu mai consumați energizante înainte să intrați live! Vă provoacă palpitații și vă distorsionează realitatea…”, a conchis sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati