Lucrări de asfaltare pe strada Răscoalei din orașul Pantelimon

Primăria orașului Pantelimon anunță că se continuă lucrările de asfaltare pe strada Răscoalei, potrivit unei postări pe pagina de Facebook.

Astfel, după finalizarea introducerii rețelei de canalizare pluvială, de luni va începe excavarea în vederea creării stratului suport pentru asfaltare.

De asemenea, luni vor începe lucrările și pentru proiectul de extindere a rețelei de iluminat pe 21 de străzi și modernizarea iluminatului public din parcul Livezilor, mai spune sursa citată.

Cele 21 de străzi ce fac parte din acest proiect sunt: Aleea Satu Mare, Veveriței, Batalionului, Armatei, Tineretului, Grigore Ghica, Mihai Viteazu, Sf. Calinic, Vama Veche, Transilvaniei, Egretei, Mihail Sadoveanu, Dimitrie Cantemir, Sf. Pantelimon, Mimozelor, Gălbenelelor, Rozelor, Sos. Cernica, Armoniei, Lopătarului, Struțului.

Acest proiect este finanțat din fonduri europene, iar lucrările se vor face în conformitate cu directivele Uniunii Europene și urmând strategia energetică a Orașului Pantelimon pentru perioada 2018-2020.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati