Lucrări la magistrala de metrou M6: Se reia traficul pe banda 1 de pe breteaua carosabilă cuprinsă între Strada General Ștefan Holban și Selgros Cash & Carry

Metrorex anunță că marți se reia traficul pe banda 1 de pe breteaua carosabilă cuprinsă între Strada General Ștefan Holban și Selgros Cash & Carry.

Tot cu această dată, banda 2  va fi închisă traficului auto, pentru etapa 2 a activităților de șantier din cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. – 1 Mai-Tokyo”, la viitoarea stație de metrou Aeroport Băneasa, de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud.

Restricționarea și reconfigurarea circulației publice pe Șoseaua București – Ploiești pentru etapa 1 și etapa 2 a lucrărilor pentru viitoarea Magistrală 6 de metrou sunt conforme Planului de trafic aprobat prin Avizul comun al C.N.A.I.R și I.G.P.R.

Semnalizarea rutieră se efectuează conform cerințelor legale.

Implementarea devierii de pe banda 1 pe banda 2 se va efectua în intervalul 07.10.2024, orele 23:00 – 08.10.2024, orele 06:00, prin devierea temporară a traficului pe Podul IKEA, sub supravegherea Brigăzii Rutiere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati