Lucrările avansează pe șantierul de la Valea Largă din Sectorul 6

Lucrările avansează pe șantierul de la Valea Largă din Sectorul 6, unde în ultima perioadă s-au realizat straturile inferioare la trotuare (până la fundația de beton), sunt gata utilitățile, canalizarea, sistemul de iluminat, netcity. 

În prezent, se lucrează la terasamente, iar în zilele următoare va fi emis ordinul de începere pentru execuția lucrărilor de protecție a apeductelor.

PMB a emis Primăriei Sectorului 6 certificatul de urbanism pentru lucrările de protejare/relocare a rețelelor Termoenergetica și este în curs de finalizare documentația tehnică. 

 Până la sfârșitul lunii august, totul va fi gata, promite primăria.

 „Ulița” de pământ de 1,5 km lungime va fi transformată într-o șosea cu două benzi pe sens, piste de biciclete, trotuare generoase și spații verzi între ele. 

Drumul Valea Largă face legătura între Prelungirea Ghencea și intersecția Bd. Timișoara – Valea Cascadelor, fiind o zonă intens circulată.

Demersurile pentru amenajarea acestui drum au fost începute în primăvara lui 2021, iar în septembrie 2023 a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati