Lucrările celor mai talentați elevi ai Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, la Centrul Expozițional din Piața Amzei nr.13

Locuitorii Capitalei, iubitori de artă și cultură, sunt așteptați la  Centrul Expozițional al Primăriei Sectorului 1 din Piața Amzei nr. 13 pentru a admira lucrările celor mai talentați elevi ai Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”.

Administrația Locală a Sectorului 1 și Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” organizează până în data de 09 ianuarie 2023 la Centrul Expozițional din Piața Amzei nr.13 o expoziție cu unele dintre cele mai reprezentative lucrări  pentru specialitățile studiate de către elevii acestui liceu de prestigiu al Capitalei.  Programul de vizitare al expoziției este în fiecare zi  de luni până vineri între orele 08:30 – 16:30, iar intrarea este liberă.

Vernisajul expoziției dedicată aniversării a 73 de ani de la înființarea Liceului Tonitza a avut în după-amiază zilei de 08 decembrie 2022, în prezenta primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Elevii din cadrul unităților de învățământ cu profil artistic din Sectorul 1 au nevoie de tot sprijinul nostru pentru ca mesajul lor artistic să ajungă la publicul bucureștean și să fie apreciat la justa lui valoare. Pentru că în viața unui artist începutul de drum este esențial pentru consacrarea și evoluția lui viitoare, ușa Primăriei Sectorului 1 va fi întotdeauna deschisă  pentru a găzdui lucrările  tinerilor artiști, fie că vorbim de elevii din școlile și liceele din Sectorul 1, studenți sau proaspeți absolvenți”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati