Lucrările de pe strada Mărgeanului sunt în plină desfășurare: echipa continuă eforturile și în weekend

Lucrările de modernizare de pe strada Mărgeanului avansează rapid, iar echipele Primăriei Sectorului 5 depun toate eforturile necesare pentru a finaliza proiectul cât mai curând posibil. ”Chiar dacă vine weekendul, lucrările nu se opresc!”, arată reprezentanții PS5.

Pentru a respecta termenele stabilite și a asigura cea mai înaltă calitate a lucrărilor, echipele vor continua să muncească și sâmbătă, arată Primăria Sectorului 5: ”Ne dorim ca aceste îmbunătățiri să fie finalizate la timp și în cele mai bune condiții, astfel încât locuitorii să poată beneficia de o infrastructură modernizată cât mai repede.”

  • Calitatea lucrărilor este prioritatea noastră, iar dedicarea echipei este cheia succesului în orice domeniu, completează Primăria Sectorului 5.

”Echipa Infrastructura S5 susține acest lucru cu fiecare proiect pe care îl desfășoară, asigurându-se că toate lucrările sunt executate la cele mai înalte standarde de calitate sub atenta îndrumare a edilului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone”, precizează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati