Lucrările la Cinematograful Favorit intră în linie dreaptă, anunță Primăria Sectorului 6

Lucrările la Cinematograful Favorit au reînceput miercuri, 26 iulie, la o zi după ce primarul Ciprian Ciucu a dat ordinul de deblocare a șantierului, precizează autoritatea locală într-o postare pe Facebook.

Construcția era pusă în conservare, astfel că s-a început cu dezafectarea conservării, aerisirea, dezinsecția și deratizarea subsolului.

”Terenul a fost igienizat, curățat de bălării, apoi a fost montată macaraua, care trebuie avizată ISCIR. De săptămâna viitoare va deveni activă și va putea fi folosită”, arată sursa citată, care precizează că se lucrează în forță.

Primăria Sectorului 6 menționează astfel că peste 2 ani, aici va fi un adevărat centru cultural, cu cinematograf 3D, bibliotecă publică, sală de spectacole multifuncțională, cu o capacitate de 706 locuri, plus alte două săli de dans și balet, cu o suprafață de 150 mp fiecare.

Vor putea fi organizate vernisaje, cursuri de teatru, dans, pictură. 🤟 Încet și sigur, schimbăm în bine fața Sectorului 6, redăm gloria locurilor emblematice și creștem calitatea vieții în locul pe care-l numim „acasă”, notează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati