Lucrările la trecerea cu calea ferată pe Drumul între Tarlale, aproape finalizate

 Lucrările de lărgire a Drumului între Tarlale, demarate de Primăria Sectorului 3 la începutul acestei luni, au intrat pe ultima sută de metri.

 „Acest proiect de fluidizarea a traficului în zonă este finalizat în proporție de 90%. În ce privește trecerea la nivel de cale ferată situată la intersecția Drumul între Tarlale – șos. Industriilor – șos. Cățelu se montează ultimele dale elastice așa încât să se circule aici cu o viteză rezonabilă și să fie evitate ambuteiajele. A fost un disconfort pe durata intervențiilor, inconvenient pentru care ne cerem scuze. Dar efortul tuturor a meritat: problemele grave de la trecerea la nivel cu calea ferată de la intersecția Industriilor-șos. Gării Cățelu- Drumul între Tarlale au fost rezolvate și de acum putem circula în condiții optime și aici”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

În cadrul lucrărilor de lărgire a Drumului între Tarlale, s-a intervenit și asupra infrastructurii trecerii la nivel de cale ferată situată la intersecția Drumul între Tarlale – șos. Industriilor – șos. Cățelu. Astfel, timpul necesar traversării căii ferate a fost diminuat considerabil.

În ce au constat lucrările

Concret, s-au montat dale elastice rezistente la trafic greu și a fost lărgită trecerea la nivel de cale ferată la 14,40 metri. De asemenea, a fost montat și un nou sistem de bariere adaptat noilor dimensiuni ale străzii.

Traficul rutier și feroviar din zonă, îmbunătățit

Pe parcursul lucrărilor, circulația auto a fost restricționată pe o bandă, iar polițiștii locali au asigurat permanent traversarea în siguranță a intersecției. Totodată, a fost reglementată preluarea călătorilor prin amenajarea unui peron temporar pentru urcarea și coborârea din trenurile care circulă pe linia 802 Titan Sud – Oltenița. Odată cu finalizarea lucrărilor, șoferii care vor tranzita zona Drumul între Tarlale – șos. Gării Cățelu vor circula în condiții îmbunătățite de trafic rutier și feroviar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati