Lucrările pentru reabilitarea Podului Grant continuă fără afectarea traficului rutier. Nicuşor Dan: „Vom finaliza reabilitarea Podului Grant în luna august”

Primarul Nicuşor Dan a precizat că lucrările pentru reabilitarea Podului Grant continuă fără afectarea traficului rutier şi a dat asigurări că va fi finalizată „reabilitarea Podului Grant în luna august a acestui an, mai devreme cu 12 luni decât termenul contractual”.

  • „Lucrările pentru reabilitarea Podului Grant continuă fără afectarea traficului rutier. Administraţia Străzilor Bucureşti lucrează în prezent atât la pod, cât şi la stâlpii de susţinere, se montează structura de rezistenţă din aluminiu, se fac reparaţii cu mortare speciale şi se aplică vopseaua anticorozivă.
  • De asemenea, se fac pregătiri pentru montarea parapetului direcţional pe sensul Turda-Crângaşi şi se fac lucrări de cofrare şi betonare a ultimilor trei stâlpi de rezistenţă”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

În paralel, sunt făcute lucrări la partea interioară a podului, stâlpi şi grinda parapet pe zona de cale ferată, iar aceste lucrări sunt executate doar pe timpul nopţii pentru a nu afecta circulaţia trenurilor, arată edilul capitalei.

  • „Vom finaliza reabilitarea Podului Grant în luna august a acestui an, aşa cum am promis, mai devreme cu 12 luni decât termenul contractual”, a conchis Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati