Ludovic Orban a depus plângere la Poliţie împotriva celor care l-au agresat la protestul AUR

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a depus luni, la Secţia 17 Poliţie din Capitală, o plângere penală împotriva celor care l-au agresat în urmă cu câteva zile la protestul organizat de AUR în faţa Parlamentului.

Orban anunţa miercurea trecută că nu i s-a permis accesul în Parlament pe la intrarea deputaţilor de către dispozitivul de jandarmi, în jurul clădirii fiind şi protestatari AUR, printre care „bătăuşi de profesie”, care l-au înjurat şi lovit cu coatele şi picioarele.

  • „Am fost scuipat, înjurat, lovit, au intervenit jandarmii, deși eu nu am solicitat lucrul acesta, dar au intervenit din cauza violenței. Protestatari AUR, cea mai mare parte ai protestatarilor sunt membri AUR, care au și fost asmuțiți împotriva mea”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

„Când am plecat de la poarta unde nu mi s-a permis accesul ca deputat, a trebuit să traversez Izvorul. Pur și simplu am fost agresat fără niciun fel de motiv când mă deplasam. Această agresiune a fost produsă de oameni din AUR care au fost asmuțiți împotriva mea”, a mai declarat deputatul Forța Dreptei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati