Ludovic Orban anunță că s-a retras din grupul parlamentar PNL: ”Ceea ce s-a întâmplat în ultimele 4 luni depășeste orice imaginație”

Fostul lider liberal Ludovic Orban, fost preşedinte al Camerei, şi-a anunţat marţi în plen retragerea din grupul deputaţilor PNL. El a precizat că nu demisionează încă și din partid.

El a declarat că ceea ce s-a întâmplat în ultimele patru luni depăşeşte orice imaginaţie, fiind creată o criză politică artificial.

”Am cerut cuvântul pentru a informa plenul în conformitate cu regulamentul Camerei Deputaților că începând de astăzi m-am retras din grupul parlamenatar al Partidului Național Liberal și voi continua actvitatea ca și parlamentar neafiliat. Motivul principal al deciziei mele este legat de ceea ce reprezentăm noi parlamentarii României în forul reprezentativ al statului. Obligația morală pe care o am față de cetățenii care au avut încredere în mine și în PNL este aceea de a îmi respecta angajamentele pe care le-am luat în campania electorală față de cetățenii români. Din păcate astăzi nu am altă soluție pentru a fi consecvent în onorarea obligațiilor morale pe care le am față de cetețenii români decât de a mă despărți, sper eu temporar, de colegii mei.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele 4 luni depășeste orice imaginație, atâtea decizii și acțiuni politice împotriva interesului României nu mi-a fost dat să văd într-o perioadă atât de scurtă. Practic, s-a creat o criză politică în mod artificial din motive pe care nu le-a înțeles niciun cetățean, care sunt cauzele reale”, a declarat Ludovic Orban.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati