Ludovic Orban anunță înfiinţarea grupului parlamentar al deputaţilor de dreapta

Ludovic Orban, preşedintele partidului Forţa Dreptei, a anunţat, luni, înfiinţarea grupului parlamentar al deputaţilor de dreapta. Acesta va avea 13 aleşi, demisionari din PNL și va fi condus de Violeta Alexandru.

„Informez opinia publică despre formarea grupului parlamentar al deputaţilor independenţi de dreapta. 13 deputaţi care şi-au dat demisia din PNL odată cu decizia conducerii PNL de a readuce PSD la guvernare. Am luat decizia de a constitui un grup parlamentar, în conformitate cu prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor şi în conformitate cu hotărârile Curţii Constituţionale care au fost date cu privire la această speţă.

Suntem 13 deputaţi. Liderul grupului parlamentar va fi Violeta Alexandru, vicelider – deputatul Nicolae Giugea şi secretarul grupului – deputatul Claudiu Chira. Numele grupului este Grupul deputaţilor de dreapta”, a afirmat Orban.

Grupul „îşi propune să rămână credincios angajamentelor şi promisiunilor care au fost luate de conducerea PNL în campania electorală, promisiuni care au fost trădate odată cu constituirea Guvernului PSD-PNL”, a completat fostul lider liberal.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati