Ludovic Orban depune la Tribunalul Bucureşti solicitarea de înregistrare a noului său partid

Fostul lider liberal Ludovic Orban, alături de parlamentarii dezafiliaţi de la grupul PNL, va depune astăzi, la ora 12.00, la Tribunalul Bucureşti, solicitarea de înregistrare a partidului Forţa Dreptei.

Reamintim că fostul președinte al PNL Ludovic Orban a anunțat, săptămâna trecută, înființarea unui nou partid de centru-dreapta, denumit Forța Dreptei.

”Am luat decizia de a pune bazele unei noi construcții politice de centru dreapta. Am luat această decizie în primul rând pentru că este o obligație democratică și o obligație morală de a continua să reprezentăm cetățenii românii care și-au pus încrederea în noi.

Este o necesitate politică pentru că astăzi, în România, nu există nicio formațiune politică cu adevărat de centru dreapta, care să aibă la bază valori, principii de dreapta pentru a putea să îi reprezinte pe cei din România corectă”, a declarat Orban.

Forța Dreptei este numele provizoriu al noului partid, până la organizarea congresului, a menționat Orban.

De altfel, Forța Dreptei este numele moțiunii cu care Ludovic Orban a candidat pentru un nou mandat la șefia PNL, la congresul din septembrie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati