Ludovic Orban: Piața Obor se va închide. Cel mai probabil vor rămâne deschise piețele în aer liber

Premierul Ludovic Orban a declarat, în contextul noilor restricții din pandemie, că Piața Obor se va inchide, ca urmare a aplicarii masurii de inchidere a pietelor in vederea limitarii raspandirii noului coronavirus si ca, cel mai posibil, vor ramane deschise doar pietele in aer liber.

„Masura se aplica in special pietelor agroalimentare inchise. Piata Obor se va inchide. La Bucur Obor au fost in controale de n ori, de fiecare data, nu cred ca 20% dintre cei de acolo respectau regulile, portul mastii, distanta la statul la coada. Pur si simplu nu se respecta, acolo parca e o zona zoster. Chiar este evidentiata in analizele epidemiologilor o rata destul de mare de raspandire in piete, pentru ca acolo e si contactul cu banul, dai banul, iti da restul.

Nu poti sa cumperi cu card, trebuie sa dai banul cash. Cel mai posibil vor ramane deschise pietele in aer liber, dar si acolo cu masuri foarte stricte, pentru ca, in momentul in care iti raman mai putine piete, poti sa le controlezi mai usor”, a declarat Orban la Digi24.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati