Ludovic Orban: PSD a fost readus la putere de Iohannis și nu mai are scuza că este în opoziție

2
661
Orban Braila
Foto:facebook.com/ludovicorban

Fostul președinte PNL Ludovic Orban spune că minciunile PSD au picioare scurte după ce, conform programului lor electoral din 2020, pentru anul 2022 au promis că vor aduce punctul de pensie la 2.010 lei, când colo, punctul de pensie în 2022 va fi doar 1.586 de lei. 

„Aproape jumătate dintre alegătorii PSD provin din rândul pensionarilor.

De ce au ajuns părinții și bunicii noștri să voteze într-o pondere atât de mare cu PSD ? Pentru că au crezut minciunile sistematice ale PSD despre creșterile fantasmagorice de pensii pe care le-au promis cu cinism de-a lungul timpului.

Iată că a venit și momentul adevărului. PSD a fost readus la putere de Iohannis și nu mai are scuza că este în opoziție. Este timpul ca cei în vârstă să realizeze că vânzătorii de iluzii i-au mințit cu nerușinare doar pentru a le obține în mod fraudulos voturile.

În campania electorală, PSD a promis că va aduce punctul de pensie în 2024 la valoarea de 2.340 de lei.

Conform programului lor electoral din 2020, pentru anul 2022 au promis că vor aduce punctul de pensie la 2.010 lei. Repet, fix 2.010 lei. Când colo, ce să vezi ? Cât credeți că va fi punctul de pensie în 2022? Din păcate, doar 1.586 de lei. 

CU 424 DE LEI MAI PUȚIN. ÎN FIECARE LUNĂ! RUȘINE PSD !!!”, a scris Orban, pe Facebook.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.