MAE confirmă al cincilea român mort în războiul din Israel

0
165
mae

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat faptul că încă un român aflat în Israel a murit în urma războiului. În total, cinci persoane cu cetățenie română au decedat în urma războiului din Israel.

În urma unui comunicat emis de către Ministerul Afacerilor Externe, referitor la situația de securitate din Israel și Fâșia Gaza, a fost confirmat decesul unei alte persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română.

În total, cinci persoane cu cetățenie română au decedat în urma războiului din Israel.

„În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, precizăm că autoritățile israeliene au informat cu privire la decesul a încă unei persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel.

Până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa nu au recepționat solicitări de sprijin consular privind dispariția sau decesul altor cetățeni români în Statul Israel și mențin în permanență contactul cu autoritățile israeliene.

Astfel, până la acest moment, potrivit informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, cinci persoane cu dublă cetățenie israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel, au decedat, și o persoană este notificată ca fiind ostatic în Fâșia Gaza”, potrivit MAE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.