Magazinele Enel din Bucureşti şi din Ilfov vor fi închise marţi

Magazinele Enel din municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise marţi, 20 iulie, zi desemnată la nivelul industriei ca Ziua Energeticianului.

Cea mai mare parte a operaţiunilor în relaţia cu Enel poate fi realizată de către clienţi prin canale digitale (site-ul www.enel.ro şi/sau contul MyEnel) sau telefonic şi nu necesită deplasarea în magazinele Enel.

De aceea, Enel recomandă acestora să folosească în continuare opţiunile digitale de comunicare, de primire şi de plată a facturii, precum şi contractarea online.

Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secţiunea Index din cadrul aplicaţiei MyEnel, clienţii pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit 0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977.

Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaze naturale, clienţii pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021.9977, în cazul în care distribuitorul lor este Delgaz Grid sau Progaz P&D (între 22 şi 26 ale fiecărei luni).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati