Magazinul caritabil SocialXchange a împlinit 6 ani

Pe 19 martie 2015 a fost deschis pentru prima dată magazinul caritabil SocialXChange. 

„Vă povesteam că aici este locul acela fără bani, unde însă oferi și primești.

Comunitatea Sectorului 6 făcea cunoștință cu un concept unic în România, special croit de echipa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, pentru a aduce în același loc oamenii cu suflet mare și pe cei care au nevoie de ajutor pentru a depăși dificultățile financiare.

Persoanele cu venituri modeste au şansa de a intra în posesia unor bunuri de strictă necesitate, prestând activităţi de muncă în folosul comunităţii. Așa se face că, în ultimii ani, pentru cei dispuşi să muncească în schimbul unui ajutor binevenit, magazinul SocialXChange din Sectorul 6 a devenit o a doua casă.

Persoane fizice, firme, asociaţii, instituţii de învăţământ sau cultură au contribuit, încă de la inaugurare, la succesul acestui program premiar pe plan intern și internațional, care nu lasă nicio faptă bună nerăsplătită.

Bătrâni, familii sărace sau cu mulţi copii, oameni care şi-au pierdut locul de muncă, dar nu şi speranţa, te aşteaptă să te alături acestei mari familii bazate pe încredere şi responsabilitate. Mulțumim tuturor celor care fac posibil proiectul caritabil SocialXChange”, spune Magazinul, într-un mesaj pe Facebook

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati