„Magia Circului – Poveşti cu Cai şi Jonglerii”, în vecinătatea sălii de spectacole a Circului Metropolitan Bucuresti

Magia Circului – Poveşti cu Cai şi Jonglerii, este spectacolul-fenomen care se înscrie cu succes în seria reprezentaţiilor unice, jucate în aer liber, pentru prima dată în România, în zona special amenajată în vecinătatea sălii de spectacole a Circului Metropolitan Bucuresti din Aleea Circului nr. 15.

Cai de o eleganţă rar întâlnită, alături de dresori de primă mărime, însoţiţi de Trupa de călăreţi a Circului Metropolitan, acrobaţi şi jongleri multiplu premiaţi international vor prezenta iubitorilor Artei Circului, mari şi mici, numere de o complexitate aparte – acrobaţie la înălţime de 7 metri, echilibristică folosind exclusiv tehnica „stând în mâini”, numere comice cu elemente acrobatice şi, desigur, jonglerie realizată individual şi în grup.

O amplă demonstraţie de acrobaţie ecvestră în galop reprezintă dovada măiestriei călăreţilor Circului Metropolitan, care, după ani de antrenamente, reuşesc elemente acrobatice de mare complexitate, tradiţionale pentru tehnica de călărie mongolă, de sute de ani.

Nu vor lipsi surprizele. Copii, pregătiţi-vă să vă împrieteniţi cu cel mai simpatic măgăruş, timid şi poznaş, venit la oraş să vă arate că şi el e graţios cât de cât: Rigoletto!

Circul Metropolitan Bucureşti va prezenta toată vara spectacole inedite, create special pentru a fi jucate în aer liber, pline de energie, creativitate şi performanţă, care se vor desfăşura în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică. Toţi cei care care vor trece pragul arenei exterioare special amenajate, în condiţii speciale de protecţie, în raport cu exigenţele impuse de pandemic, vor putea admira excelenţa, eleganţa, precizia şi performanţa şi se vor încărca de emoţie şi multă veselie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati