Magistrala de metrou M6: Restricția de circulație de pe Bd. Mărăști, în zona Piața Montreal – Piața Presei Libere se prelungește

Restricția de circulație de pe Bd. Mărăști, în zona Piața Montreal – Piața Presei Libere se prelungește până pe 15.11.2024, conform Avizului de trafic reînnoit.

Activități de execuție la viitoarea stație de metrou Piața Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud, din cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. – 1Mai-Tokyo” impun necesitatea închiderii celor trei benzi de circulație existente pe Bd. Mărăști, pe relația Piața Montreal – Piața Presei Libere.

Planul de deviere a circulației este avizat de Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, Direcția Transporturi, de Administrația Străzilor București și de Brigada Rutieră București.

Devierea traficului și semnalizarea rutieră pe zona lucrărilor sunt efectuate conform legislației în vigoare.

Devierea este semnalizată prin panouri informative cu privire la restricție, în intersecțiile: Bd. Ion Mihalache – Str. Aviator Popișteanu, Str. Aviator Popișteanu – Bd. Expoziției, Str. Parcului – Bd. Expoziției – Str. Aviator Traian Vasile, Bd. Mărăști – Str. Alexandru Constantinescu și Bd. Mărăști – Bd. Mareșal Alexandru Averescu.

Pentru pietoni, traversarea este asigurată pe la trecerile existente în capetele tronsonului de drum restricționat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati