Mai multe persoane, reţinute de Poliţia Locală București pentru trafic şi consum de droguri

Polițiștii locali ai Capitalei au reținut mai multe persoane pentru trafic şi consum de droguri, în urma unei acțiuni de patrulare. Astfel, vineri, 20 octombrie, agenții au depistat mai multe persoane suspecte sau cu un comportament nefiresc.

Poliția Locală a Municipiului București acordă o atenție sporită persoanelor suspecte sau cu un comportament nefiresc întâlnite pe itinerariile de patrulare, transmite Primăria Capitalei într-o postare pe Facebook.

Astfel, vineri, 20 octombrie, polițiștii locali au depistat pe bd C. I. Brătianu un grup de 6 persoane suspecte.

”S-a constatat că o femeie avea 64 de pliculețe de plastic în care se afla un praf alb, iar un bărbat – un cuțit cu lama de 10 cm”, arată sursa citată.

În aceeași seară, în același loc, polițiștii au mai surprins un grup de 8 persoane care aveau asupra lor mai multe seringi. În acest caz a fost depistată o femeie cu 67 de pliculețe de plastic în care se afla un praf alb.

”Tot vineri seara, au fost depistați pe strada Halelor doi bărbați implicați într-o tranzacție pentru achiziționarea de substanțe interzise. La vederea polițiștilor, vânzătorul a fugit, cumpărătorul fiind reținut și condus la Poliție. Asupra lui a fost găsită o folie din plastic cu o substanță vegetală.”, precizează PMB.

Toate persoanele reținute în aceste cazuri au fost predate lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție pentru Centrul Vechi, în vederea continuării cercetărilor.

”Acțiunile Poliției Locale sunt permanente și au ca scop descurajarea fenomenelor infracționale”, conchide sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati