Mai multe proiecte ale CJ Ilfov, înscrise în Programul ”Anghel Saligny”

Consiliul Județean Ilfov a aprobat o serie de proiecte de infrastructură rutieră prin care se vor realiza mai multe investiții cu scopul creșterii mobilității și a calității vieții ilfovenilor, scrie viitorulilfovean.ro.

Consiliul Județean Ilfov își propune astfel continuarea lucrărilor de dezvoltare a regiunii și creșterea calității serviciilor publice din județ.

Pentru obținerea finanțării, proiectele vor fi înscrise în Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”: Buftea – Construire pasaj subteran pe DJ 101 la intersecția cu calea ferată, sat Lipia – Construire pod pe DJ 101B, peste răul Ialomița, DJ 100 între Otopeni și Tunaro – Elaborare D.A.L.I, expertiză tehnică și P.T., sat Sitaru – Reabilitare și modernizare DJ101J, între DJ 101 și Mănăstirea Sf. Nicolae, reabilitare și modernizare DJ 184, între DJ 101 Moara Vlăsiei și Autostrada A3, reabilitare și modernizare DJ 300, între Centura București și DN 2 Șindrilița, reabilitare și modernizare DJ 402, de la limita județului Ialomița până la DJ 200 Gagu și reabilitare și modernizare DJ 179, între DJ 101B Periș și limita județului Prahova.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati