Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

ANPC a închis temporar mai multe restaurante de pe Aeroportul Otopeni, în urma unui control, potrivit unui mesaj publicat pe o rețea de socializare de consultantul în domeniul confidențialității datelor Tudor Galoș.

„A venit ANPC la aeroport și a închis tot ce e crâșmă. Mâncați și beți acasă, dacă aveți zbor”, a scris astăzi Galoș, pe Facebook.

El a publicat și o imagine în care apare anunțul pus pe o vitrină frigorifică, prin care se semnalează oprirea temporară a unității respective.

  • Paul Anghel, director general la Direcția Generală Control și Supraveghere Piață din cadrul ANPC, a declarat pentru G4Food că au fost verificați aproape toți operatorii economici din zona de alimentație, zonele nealimentare, precum și prestatorii de servicii.

„La sfârșitul lunii mai 2024, reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au derulat o sesiune de consiliere a operatorilor economici, la Aeroportul Internațional Henri Conadă. Cu această ocazie, au fost verificate modul de desfășurare a activității comerciale (puncte de comercializare a produselor alimentare și nealimentare, case de schimb valutar, centre de închirieri auto etc.) și condițiile și serviciile puse la dispoziția consumatorilor de Compania Națională Aeroporturi București.

În urma neregulilor constatate, în acel moment, comisarii ANPC au dispus măsuri complementare de remediere a acestora, alocând și un termen de ducere la îndeplinire a acestor corectări”, a transmis ANPC într-un comunicat. Pe data de 10 iunie 2024, echipe de control ale ANPC au verificat dacă problemele au fost sau nu remediate, transmite sursa citată.

Sursa foto: Tudor Galoș / Facebook

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati