Mai multe străzi din Ilfov, reabilitate de Consiliul Judeţean

0
857

Străzile Mărgelelor, Safirului, Cristalului și Ghidiceni au fost reabilitate de Consiliul Judeţean Ilfov, iar acum revin în administrarea Consiliului Local, pentru folosinţa întregii comunităţi, potrivit viitorulilfovean.ro.

Potrivit vicepreședintelui CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu, lungimea totală a lucrărilor, pentru cele patru sectoare de drum, este de aproape şase kilometri şi jumătate. Bugetul proiectului, conform proceselor verbale de recepţie a lucrărilor, este de 1,36 milioane de lei, sumă investită de CJ Ilfov în infrastructura rutieră din oraşul Bragadiru.

”Asfaltăm şi modernizăm arterele din judeţul Ilfov, stradă cu stradă, deoarece mobilitatea şi deplasarea în siguranţă sunt importante. Folosim orice resursă financiară pentru astfel de lucrări: alocăm fonduri din bugetul propriu, atunci când valoarea proiectelor este foarte mare, apelăm la surse de finanţare bancară, am solicitat finanţări pentru mai multe lucrări prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny și vom solicita, de asemenea, finanţări odată cu implementarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR)”, a precizat Ștfefan Rădulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.