Mai multe trenuri de pe ruta Gara de Nord-Otopeni, anulate marți pentru câteva ore

12 trenuri CFR Călători și Tranferoviar Călători nu vor circula pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni, marți, 4 octombrie între orele 09 00 – 13 00 din cauza reviziei bianuale pe care a programat-o CFR Infrastructură la Pajura și Mogoșoaia, anunță economedia.ro.

În acest interval de 4 ore, STB reintroduce în circulație autobuzele liniei navetă 780 care vor circula la un interval de 30 de minute. Pe linia de tren Gara de Nord-Aeroport Otopeni circulă în total 72 de trenuri/24 h., iar restul celor 60 de garnituri programate în afara intervalului pentru revizia macazurilor vor respecta programul normal, transmite CFR Infrastructură:

,,Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, marți 4 octombrie 2022, în intervalul orar 09:35 – 13:00, personalul feroviar de specialitate desfășoară reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale din Pajura și Mogoșoaia, conform reglementărilor feroviare. Reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale, prevăzute de reglementărilor feroviare, se vor desfășura în prima parte a zilei de marți, 4 octombrie 2022, între orele 09.35 – 13.00, în hm. Pajura și Mogoșoaia cu închiderea temporară a circulației feroviare pe relația București Nord – Pajura – Mogoșoaia – Aeroport.

În acest context, vă informăm că pentru legătura directă spre și dinspre Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov redeschide linia 780 Gara Basarab – Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHB), pe care vor circula 4 autobuze, în intervalul orar 09.00 – 13.30, cu plecări de la Gara Basarab, respectiv AIHC, la un interval de succedare de 30 de minute:

⦁ plecări de la Gara Basarab în intervalul orar 09.00 – 12.30;

⦁ plecări de la Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC) în intervalul orar 10.00 – 13.30.”

Pentru revizia din primăvară, CFR Infrastructură a suspendat circulația feroviară în decurs de trei zile. Linia de tren Gara de Nord-Aeroport Otopeni a fost inaugurată în decembrie 2020 și este simplă, neelectrificată. Cei doi operatori, CFR Călători și Transferoviar Călători au în circulație trenuri diesel, (62 CFR Călători/10 Transferoviar) cu plecare din 40 în 40 de minute.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati