Mai mulți taximetriști care blocau o stație STB în Sectorul 2, amendați

Mai mulți taximetriști care au parcat în zona unui mall din Sectorul 2 al Capitalei au fost amendați deoarece blocau o stație de autobuz.

Polițiștii au răspuns unor solicitări ale bucureștenilor și anunță că vor supraveghea zona în perioada următoare. Taximetriștii care au fost găsiți în zonă au fost sancționați contravențional pentru parcare în loc nepermis, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Poliției Locale.

„Blocarea repetată a stației STB de la Mega Mall de către taximetriști a creat un val de nemulțumiri în rândul bucureștenilor care au sesizat Poliția Locală Sector 2 pentru rezolvarea situației. În cursul serii de marți, 2 februarie 2020, la oră de vârf, un echipaj al Serviciului Circulație s-a deplasat la fața locului pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto care staționează neregulamentar în zona respectivă. Cu ocazia verificărilor au fost amendați contravențional un număr de patru conducători auto pentru parcare în loc nepermis”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale.

Zona este supravegheată în continuare de polițiștii locali din Sectorul 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati