Mâine se deschide stația de metrou Tudor Arghezi!

0
452
Foto: Mobilitate Urbana Sector 4

Stația de metrou Tudor Arghezi de pe Șoseaua Berceni va deveni operațională de miercuri, 15 noiembrie, anunță Primăria Sectorului 4.

Circulația trenurilor de metrou se va face într-un sistem de tip pendulă, între Tudor Arghezi și Berceni, urmând ca, ulterior, preluarea fluxului de călători să se facă „în lung”, până la Pipera.

Stația de metrou Tudor Arghezi de pe Șoseaua Berceni va deveni operațională miercuri, la ora 11.30, potrivit unui comunicat de presă.

Circulaţia se va face în sistem pendulă

Primăria Sectorului 4 anunță că, potrivit graficului aprobat de Metrorex, circulația trenurilor de metrou se va face într-un sistem de tip pendulă, între stațiile Tudor Arghezi și Berceni, urmând ca, ulterior, după finalizarea lucrărilor la sistemul de automatizare, preluarea fluxului de călători să se facă „în lung”, de la stația Tudor Arghezi până la stația Pipera.

Intervalul de circulație a trenurilor între stațiile Berceni și Tudor Arghezi va fi, într-o primă fază, de 8 minute, pentru ca apoi, acest interval să fie redus la 4 minute.

Odată cu darea în folosință a acestui obiectiv de investiții, va fi deschisă publicului și parcarea de tip park&ride, cu o capacitate de peste 350 de locuri, ce deservește noua stație de metrou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.