Managerul Spitalului Vaslui, transferat la București cu elicopterul din cauza infecției cu COVID-19

Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean Vaslui, a fost transportată cu elicopterul la Institutul Matei Balş din Bucureşti, fiind confirmată astăzi cu coronavirus, conform vremeanoua.ro, citată de RomâniaTV.net.

Rezultatul testului pentru coronavirus a ieşit astăzi în cazul managerului Spitalului Judeţean Vaslui. Acestea au ieșit pozitiv, fiind, astfel, confirmat cu COVID-19. Din cauza stării de sănătate foarte grave, medicii epidemiologici împreună cu reprezentanţii DSP Vaslui au decis ca Ana Rinder cu elicopterul la Clinica ”Matei Balș” din București.

Iniţial, managerul spitalului a fost transportată la spital în stare gravă, fiind suspectă de coronavirus. Fiul acesteia a făcut parte din grupul celor 30 de adolescenţi care au fost pe litoral. În momentul când a aflat că una dintre tinerele din grup a fost confirmată cu COVID-19, Ana Rinder s-a dus pe litoral și și-a luat copilul acasă, unde au stat împreună timp de mai multe zile, în izolare. Potrivit surselor vremeanoua.ro,  șefa spitalului județean s-a simțit relative bine până ieri, când și-a pierdut simțul gustului. În ultimele ore, starea ei de sănătate s-a agravat din ce în ce mai tare, azi o ambulanță transportând-o de urgență la unitatea sanitară.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati