Mandarine cu pesticide şi dulciuri Kinder, posibil contaminate cu Salmonella, RETRASE de pe piaţă

Metro retrage de pe piaţă un lot de mandarine la care s-a descoperit conţinut depăşit de pesticide, iar Auchan retrage mai multe produse Kinder cu suspiciune de Salmonella, potrivit unor anunţuri ANSVSA.

”Vă informăm ca am fost notificaţi de către furnizorul FRUTI UNITED GRUP SRL să iniţiem retragerea de la comercializare şi de la clienţi a articolului Mandarine. Motivul rechemării: depăşire a valorilor admise de reziduuri de pesticide CLORPIRIFOS”, a transmis, miercuri, Metro, potrivit unui anunţ pe site-ul oficial al ANSVSA.

Cumpărătorii sunt sfătuiţi să nu consume produsele şi să le returneze până în 17 aprilie.

Auchan retrage produse Kinder. Suspiciune de Salmonella

În același timp, Auchan anunţă retragerea de pe piaţă a mai multor produse Kinder.

”Motivul retragerii: suspiciune de contaminare cu Salmonella. Persoanele care au achiziţionat produsele având EAN-ul menţionat sunt rugate sa nu îl consume şi să îl returneze la Serviciul Client, urmând sa li se returneze contravaloarea acestuia”, a transmis Auchan.

Este vorba despre ouăle de ciocolată Kinder şi anumite loturi ale acestor produse.

Produsul poate fi returnat la magazin.

Dacă aţi cumpărat deja produsul, îl puteţi returna la magazin şi vă veţi primi banii înapoi fără a fi nevoie să prezentaţi şi bonul fiscal. Iar dacă aţi consumat un produs de acest gen, e foarte important să fiţi atenţi dacă apar simptome precum greaţă, dureri de cap, febră sau vărsături. Dacă simptomele apar în termen de 48 de ore de la consumarea unui astfel de ou de ciocolată este bine să vă prezentaţi la medic.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati