Manipulanți FAN Courier din depozitul din Ștefănești, infectați cu COVID-19. Ce se întâmplă cu coletele?

FAN Courier confirmă faptul că mai mulți manipulanți ce își desfășurau activitatea în depozitul din Ștefănești au fost infectați cu COVID-19.

Compania acționează cu maximă responsabilitate în relația cu beneficiarii finali ai serviciilor prestate – persoane fizice sau juridice și colaborează strâns cu Direcția de Sănătate publică, respectând toate regulile transmise de autoritatea competentă, scrie wall-street.ro.

Compania confirmă faptul că a fost informată de autoritatea competentă din județul Ialomița cu privire la confirmarea suspiciunilor de infectare cu COVID-19 în cazul a 24 de persoane angajate ale FAN Courier pe poziția de manipulant marfă în depozitul din Ștefănești.

”Majoritatea angajaților testați pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor și toți contacții direcți ai acestora au fost izolați și au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare. Personalul izolat reprezintă un procent mic din totalul personalului care activează în HUB-ul din Ștefănești. În plus, echipele din depozitul FAN Courier sunt autonome și nu interacționează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim. Activitatea companiei se desfășoară la parametri normali, echipele FAN Courier fiind pregătite anterior pentru un astfel de scenariu. Pentru siguranța sanitară a angajaților vom intensifica controlul și triajul epidemiologic”, a declarat Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier.

Ce se întâmplă cu coletele și plicurile expediate

Compania a declanșat deja procedurile stabilite prin planul pentru situații de criză COVID-19, astfel încât activitatea curentă să se desfășoare în condiții normale.

”Este important de știut că nu există risc de infectare nici pentru angajați și nici pentru beneficiarii expedițiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate”, au adăugat reprezentanții companiei.

Compania a achiziționat și distribuit fiecărui angajat, încă de la debutul crizei, măști și mănuși, ca măsură de prevenție, a achiziționat dezinfectant, ca măsură de sănătate și igienă în muncă și a cerut managerilor din toată țara să monitorizeze constant starea de sănătate a angajaților.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati