MApN atenționează asupra unei încercări de dezinformare: ”Baza Militară Deveselu NU FACE încorporări”

Ministerul Apărării atenționează asupra unei încercări de dezinformare care circulă în mediul online, legată de procesul de recrutare. ”Baza Militară Deveselu NU FACE încorporări”, atrage atenția instituția.

„Vă semnalăm încă o încercare de dezinformare care circulă în mediul on-line, legată tot de procesul de recrutare. Vă informăm că NU, Baza Militară Deveselu NU FACE încorporări. Mai multe detalii puteți afla din postarea noastră de ieri pe o temă similară. Vă rugăm să vă informați DOAR din sursele oficiale!”, a postat vineri, pe Facebook, MApN.

sursa foto: Facebook/ MAI

Ieri, MApN a avertizat populația cu privire la un alt fake news privind introducerea serviciului militar obligatoriu.

Temele reintroducerii serviciului militar obligatoriu pentru cetățenii români și ale mobilizării rezerviștilor sunt false și circulă în spațiul public, în special în mediul online, de foarte multă vreme, atrage atenția Ministerul Apărării Naționale într-o postare pe Facebook.

Sursa citată amintește că, în România, serviciul militar obligatoriu a fost suspendat prin legea nr. 395 din 16 decembrie 2005 și recomandă populației să se informeze ”DOAR din sursele oficiale”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati