Marcel Boloş, în vizită la două trezorerii din Bucureşti: ”Nu sunt de acord ca angajaţii cu venituri foarte mari să primească şi beneficii suplimentare”

1
326
Foto: Facebook / Marcel Bolos

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a dat asigurări, în contextul protestului spontan de joi al angajaţilor instituţiei, că toţi îşi primesc salariile şi nu vor fi probleme cu plăţile.

  • „Un lucru cu care le-am spus însă că nu sunt de acord şi pe care îl voi susţine în continuare este ca angajaţii cu venituri foarte mari să primească şi diferite beneficii suplimentare, la care omul de rând nu ajunge nici să spere”, a adăugat liberalul.
„«Atunci vă aşteptăm la noi la sediu să bem o cafea împreună», mi-au spus la finalul protestului de ieri doamnele de la Trezorerie. Şi la prima oră am fost acolo, am reuşit să ajung azi la două trezorerii din Bucureşti. În câteva minute holul s-a umplut de oameni, cu care am reuşit să stau de vorbă. Am putut să mă aflu în mijlocul lor şi să văd cum lucrează, să înţeleg provocările cu care se confruntă şi să împărtăşim câteva zâmbete pe parcurs”, a scris Marcel Boloş, vineri pe Facebook.

Ministrul PNL a mai spus că toţi angajaţii îşi primesc salariile şi nu vor exista probleme cu plăţile şi niciun angajat nu va trebui să susţină examen pentru a îşi păstra funcţia.
„Două aspecte au fost de mare interes şi am vrut să fie clare: 1. Toţi îşi primesc salariile şi nu vor fi probleme cu plăţile. 2. Niciun angajat nu va fi în situaţia să dea examen pentru a-şi păstra postul” a completat Boloş.

”Nu sunt de acord ca angajații cu venituri foarte mari să primească și diferite beneficii suplimentare”

În schimb, liberalul a precizat că nu este de acord ca angajaţii cu venituri mari să primească şi beneficii suplimentare.
„Un lucru cu care le-am spus însă că nu sunt de acord şi pe care îl voi susţine în continuare este ca angajaţii cu venituri foarte mari să primească şi diferite beneficii suplimentare, la care omul de rând nu ajunge nici să spere. Ei, fiind inima financiară a ţării, ştiu mai bine decât orice altă instituţie cât de necesară este reforma aparatului central, reducerea de cheltuieli şi încadrarea în deficitul bugetar asumat”, a concluzionat Marcel Boloş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.