Marcel Ciolacu a semnat în Cartea de condoleanţe de la Ambasada Turciei: Am transmis condoleanţe pentru familiile îndoliate şi adânca noastră compasiune pentru toate persoanele afectate de acest dezastru

0
163

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că a semnat în Cartea de condoleanţe de la Ambasada Turciei la Bucureşti. ”Am transmis condoleanţe pentru familiile îndoliate şi adânca noastră compasiune pentru toate persoanele afectate de acest dezastru”, afirmă el.

Ciolacu a arătat, miercuri, într-o postare pe Facebook, că a semnat în Cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti în memoria victimelor cumplitei tragedii care s-a abătut asupra acestei ţări.

”L-am asigurat pe Excelenţa Sa, domnul Ambasador Özgür Kıvanç Altan de solidaritatea noastră deplină şi am transmis condoleanţe pentru familiile îndoliate şi adânca noastră compasiune pentru toate persoanele afectate de acest dezastru natural. Îi mulţumesc şi reprezentantului comunităţii turce din Parlamentul României, domnul deputat Iusein Ibram, pentru că a fost alături de mine în spiritul strânselor legături de prietenie care unesc popoarele noastre”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.