Marcel Ciolacu, după ce Nicolae Ciucă și-a depus mandatul: ”PSD își asumă să intre la guvernare”

0
340
ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că toate scenariile rămân deschise în continuare, după ce Nicolae Ciucă și-a depus mandatul. ”PSD își asumă și în această criză să intre la guvernare. Vom vedea înspre ce direcție duc lucrurile”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Întrebat de ce tocmai acum, când ar exista șanse pentru alegerile anticipate, PSD ia în calcul să intre la guvernare, liderul PSD a spus că „lucrurile nu se exclud unele pe altele”.

„Am constatat că după încă 10 zile de criză anumiți lideri politici au spus clar că nu poate să treacă prin Parlament un guvern minoritar, lucru pe care noi îl spunem de la începutul crizei. România nu are nevoie în acest moment de un Guvern minoritar. Toate scenariile rămân deschise în continuare și cred cu tărie că întoarcerea la popor este cea mai corectă”, declară președintele PSD.

”Să avem foarte mare grijă ce vorbim în această perioadă fiindcă cu toții suntem responsabili de declarațiile noastre”

Ciolacu susține că nu sunt nu există condiții pentru intrarea la guvernare.

”Nu am nicio reținere indiferent din ce zonă politică vin aceste telefoane și mi se pare corect să facem acest lucru. Nu cred că are importanță cine m-a sunat. Vorbesc la telefon cu toți actorii politici care pot ajuta la ieșirea din această criză și să ne întoarcem la probleme adevărate ale României”, a mai spus Ciolacu.

„Fac o solicitare la toți reprezentanții partidelor parlamentare: să avem foarte mare grijă ce vorbim în această perioadă fiindcă cu toții suntem responsabili de declarațiile noastre”, adaugă Ciolacu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.