Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege cu certificatul verde în acest moment

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că o lege privind introducerea certificatului verde este tardivă în acest moment.

Întrebat, miercuri, la Palatul Parlamentului, dacă certificatul verde este un proiect pe care coaliţia de guvernare l-a abandonat, Ciolacu a spus: „Nu a zis nimeni acest lucru. Nu s-a discutat (în ultima şedinţă a coaliţiei – n.r.), am avut discuţii numai pe energie. (…) Cred că am dat zeci de explicaţii în ceea ce priveşte certificatul verde atât eu, cât şi colegii mei, cât şi coaliţia, cât şi ministrul. Este tardivă o lege cu certificatul verde în acest moment. Este tardivă. Mai mult, ştiu că este o ordonanţă de urgenţă în vigoare în ceea ce priveşte certificatul verde”.

Liderul PSD a amintit că nu a fost şi nu este de acord cu introducerea certificatului verde la locul de muncă.

Reamintim că președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat că decizia renunțării la proiectul de lege privind introducerea certificatului electronic COVID-19 la locul de muncă a venit din partea ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

„Aș vrea să văd cum a fost fundamentată decizia că un certificat verde nu ar duce la creșterea numărului de vaccinări”, a adăugat Cîțu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati