Marcel Ciolacu: Luni este posibil să se termine campania electorală

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că este posibil ca luni să se termine campania electorală, în contextul în care Executivul a anunțat că vor fi introduse noi restricții pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

„Va fi o perioadă complicată. Azi e prima zi de campanie. Din câte am înțeles și eu de la președintele României, care nu are altă obsesie decât de a organiza alegeri parlamentare pe 6 decembrie, e posibil ca luni să se termine această campanie electorală.

Așteptăm cu toții explicații la restricțiile anunțate în ședința de Guvern și cum se va desfășutra această campanie electorală, astfel încât drepturile și libertățile românilor să nu fie încălcate prin acte normative pe care Guvernul nu are dreptul să le emită”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Antena3.

El precizează că social-democrații înțeleg necesitatea unor restricții.

„Vă reamintesc că dl. profesor Rafila ne anunță de aproape tei luni de zile că trebuie să luăm aceste restricții, mai ales în ceea ce privește transportul în comun. Nu poate decât să ne impună că, până la urmă, Guvernul o să impună anumite restricții și un anumit calendar cu prezența la muncă. Nu înțelegem de ce au fost luate cu atâta întârziere. Cu cât luăm decizii nu în timp real, cu atât restricțiile sunt mai dureroase”, afirmă liderul PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati