Marcel Ciolacu: Nicușor Dan ar trebui să își dea demisia. Nu are capacitatea să conducă primăria

0
202
Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu afirmă că Nicușor Dan ar trebui să își dea demisia din funcția de primar general. „Nu are capacitatea să conducă primăria.”

  • ”Liberalii trebuie să recunoască că au greșit când l-au susținut”, a declarat preşedintele PSD.

Liderul social democraților face referire la faptul că în București oamenii nu au apă caldă și căldură.

„Tu te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie? Eu cu Toma de la Buzău avem discuţii din iulie despre abordarea cu termoficarea în Buzău. Cică să sune Ciolacu pe ministrul Finanţelor… Păi, în noiembrie vrei să îl sun? Să fac trafic de influenţă? Eu sunt prim-ministru? Are excedent, sunt date publice, de 200 de milioane de lei. Păi, ceri ajutor de la mine? O să discutăm în coaliţie dacă prim-ministrul doreşte să o avem, că nu e în atribuţiile mele, să vadă de ce să ajute Bucureştiul, dacă e aşa o catastrofă. Rectificarea se face la sfârşitul lui noiembrie, dar tu eşti primar şi te trezeşti pe 10 noiembrie că ai o discuţie în ce priveşte încălzirea?”, a spus Ciolacu.

„Liberalii trebuie să recunoască că au greșit când l-au susținut”

”Pentru mine, îmi mențin părerea, e bine să își dea demisia și să lase bucureștenii să găsească un viceprimar, nu are capacitatea să conducă primăria. Nu înseamnă că nu are minte, dar nu are știință administrativă să conducă. Liberalii trebuie să recunoască că au greșit când l-au susținut pe Nicușor”, a afirmat liderul social-democrat, la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.