Marcel Ciolacu: „Nu cred că merită Simion să fie în turul doi pentru cea mai înaltă funcție în stat. Eu nu am dușmani politici, eu am adversari politici”

1
364

Marcel Ciolacu a vorbit despre provocarea pe care o aduc alegerile prezidențiale de anul viitor. Premierul spune că în opinia sa soluțiile sunt la social democrați iar un președinte care ar putea rezolva crizele cu care se confruntă România ar fi unul PSD. Despre un posibil contracandidat, Marcel Ciolacu spune că George Simion nici nu ar trebui să intre în turul doi de alegeri.

„Uitați-vă la provocările pe care le avem după criza energetică, după pandemie, după criza de securitate din Ucraina, toate soluțiile sunt niște soluții social-democrate. Toate implicațiile, de la scăderea nivelului de trai au un fundament social democrat.

Nu cred că merită Simion să fie în turul doi pentru cea mai înaltă funcție în stat. Eu nu am dușmani politici, eu am adversari politici. Domnul Simion este unul dintre adversarii politic. Ceea ce spune în acest moment nu îl califică, 7 zile în politică este mult. Churchill a pierdut alegerile în 7 zile, după ce a câștigat războiul.”

Despre Mircea Geoană acesta spune că nu s-a discutat nimic concret iar mandatul acestuia la NATO expiră doar toamna viitoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.