Marcel Ciolacu o susține pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei și nu exclude o candidatură la congresul PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va face un anunț, săptămâna viitoare, privitor la candidatura sa la congresul PSD.

  • „Era exclusă o candidatură a mea fără susținerea dvs. Încerc și eu, cum încercați și dvs., să învățăm din istoria recentă a partidului. (…) Nu vreau să fac aceleași greșeli pe care le-au făcut alții.

Președintele PSD nu trebuie să vină în aceată funcție în virtutea că are cea mai înaltă funcție în statul român. (…) Eu o lung perioadă de timp am încercat să nu anunț. Cu certitudine, săptămâna viitoare voi face acest anunț. Dacă voi intra în această cursă, mă onorează această propunere a dvs. Vreau găsim formula de echipă cea mai bună, astfel încât PSD nu să intre în turul doi, PSD să câștige alegerile„, a afirmat Ciolacu la conferința PSD București.

El a anunțat că o susține pe Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, alături de echipa de la sectoare.

„Trebuie să o susținem pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, ci întreaga noastră energie și pricepere. Trebuie să câștigăm alegerile locale în București, iar pentru asta PSD va fi alături de toți primarii noștri de sector. (…) Niciodată nu schimbi echipa câștigătoare.

Aici, la București, se dau cele mai grele bătălii electorale, avem deci neovie de luptători adevărați, de oameni care nu renunță, pentru asta o susțin pe Gabriela Firea și pe toți primarii noștri de sectoare. Dacă vom câștiga alegerile în Capitală, vom câștiga alegerile în România„, a motivat Ciolacu.

Președintele interimar al PSD a susținut că „zi de zi PNL, Guvernul Orban demis și Palatul Cotroceni, își concentrează resursele împotriva Gabrielei Firea, ceea ce arară cât de mult se tem de candidatul PSD„.

PSD a fost spus un atac din partea tuturor,din partea unor forțe care vor să distrug acest partid. PNL a încălcat democrația, că vor să modifice legislația electoraă cu mai puțin de 4 luni înainte de alegeri (…) pentru că așa vor ei, se cred stăpânii Românei. (…) Dacă vor îndrăzni să trimită la publicare aceste ordonante voi sesiza Avocatul poporului. (…) Iohannis și Orban anul trecut declarau public că PSD nu mai trebuie să dea ordonanțe de urgență, iar ei au dat 25 de ordonanțe de urgență, iar în trei luni au dat 55 de OUG, record absolut în democrația post decembristă a României„, a afirmat Ciolacu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati