Marcel Ciolacu spune că Tudorache a câştigat alegerile la Sectorul 1. Gabriela Firea: Hoții de la locale strigā “fraudā la guvernare”!

0
216
Gabriela Firea
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat luni noapte că Daniel Tudorache a câștigat alegerile de la Sectorul 1, iar Clotilde Armand trebuie să își dea demisia. Pe acest subiect a reacționat și fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, care spune că ”hoții de la locale strigā ‘fraudā la guvernare’”.

”Bunā dimineața celor care au știut cā alegerile locale din Capitalā au fost fraudate de “oamenii noi din politicā” și au închis ochii! Acum, culeg ce au semānat! Hoții de la locale strigā “fraudā la guvernare”!”, a fost mesajul transmis de Gabriela Firea.

Reamintim că liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni că actualul primar de la Sectorul 1, Clotilde Armand, ar fi pierdut alegerile la Sectorul 1, iar acestea au fost câștigate, de fapt, de fostul edil, Dan Tudorache.

Marcel Ciolacu: ”Clotilde Armand a pierdut alegerile la Sectorul 1”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că reprezentanţii coaliţiei de guvernare vor desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie pentru ca aceasta să nu finalizeze ancheta cu privire la alegerea primarului de la Sectorul 1, adăugând că în urma renumărării voturilor a reieşit că Daniel Tudorache a câştigat alegerile.

Ciolacu

„Au cerut desfiinţarea SIIJ. Au ieşit magistraţii şi au spus că e cea mai mare prostie această desfiinţare a SIIJ. A boicotat-o şi domnul Predoiu şi actualul ministru, să nu funcţioneze, ca să demonstreze că nu are eficienţă. (…) După ce magistraţii, CSM, au dat un aviz negativ, domnul ministru a zis că va apela la Comisia de la Veneţia, aşteaptă răspuns de la Comisia de la Veneţia. După două săptămâni domnul ministru a zis – mergem cu iniţiativa în Parlament pe repede înainte, nu mai aşteptăm avizul Comisiei de la Veneţia. Ce aflăm în seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru că şeful biroului electoral de sector era un magistrat şi ancheta e dusă de către SIIJ, aflăm că de fapt doamna Clotilde a pierdut alegerile. (…) Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, domnul Tudorache a câştigat alegerile şi atunci, în momentul în care se desfiinţează SIIJ, se desfiinţează şi această anchetă”, a spus Ciolacu la TVR1, conform Agerpres.

El a adăugat că PSD va strânge semnături pentru organizarea unui referendum şi pentru organizarea de alegeri la Sectorul 1.

„Presupun că doamna Clotilde nu e bolşevică, ca pe timpul lui Stalin, nu contează cine votează, contează cine numără, îşi va da demisia. Va pleca. SIIJ nu se va desfiinţa până ancheta va fi finalizată”, a afirmat el.

Reacția lui Clotilde Armand: ”Vin după voi și n-am să vă las în pace”

Imediat după declarația lui Ciolacu, de la Sectorul 1 a venit și o primă reacție a edilului USR PLUS, Clotilde Armand. Aceasta nu este îngrijorată de posibilitatea de a-și pierde postul și îi amenință pe cei de la PSD: ”vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1”.

Foto: Facebook / Clotilde Armand

”Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader.

Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți”, amenință edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.