Marcel Ciolacu vrea să reorganizeze nouă ministere

1
395
Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Caransebeş, că în acest an vor fi reorganizate între şase şi nouă ministere, între aceste instituţii aflându-se Ministerul Transporturilor, Ministerul Agriculturii şi Secretariatul General al Guvernului (SGG) şi că nu poate fi vorba despre o amânare a acestui proces, care va continua şi anul viitor.

„Vom finaliza între şase şi nouă ministere, anul acesta, şi pe urmă vom continua. Nu sunt adeptul de a face nişte lucruri pe colţul biroului. Am văzut costurile, de exemplu, în energie, când s-au făcut anumite ordonanţe pe colţul biroului şi ne-a costat foarte mult, pe noi toţi, pentru că banii din buget sunt ai noştri, la toată lumea”, a afirmat premierul Ciolacu.

El a menţionat că a discutat cu ministrul Transporturilor şi că la acest minister procesul de reorganizare se va finaliza până la sfârşitul anului. De asemenea, la Ministerul Agriculturii vor mai rămâne circa 43 de instituţii, din cele aproximativ 111 existente.

„Sunt ministere importante, Ministerul Muncii – categoric se va face anul acesta, ştiţi promisiunile făcute. SGG-ul se va face anul acesta, Ministerul Agriculturii – acolo erau vreo 111 instituţii, rămân vreo 43. Sunt foarte multe modificări, dar am luat un timp, astfel încât să nu greşim şi să gândim foarte bine această reorganizare. Nu este o amânare propriu-zisă”, a mai spus şeful Guvernului.

Sursa: AGERPRES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.