Marcel Şerbuc, acuzat că a ucis-o pe fetiţa de 12 ani, trimis în judecată pentru omor

0
293
Foto: Facebook / Alina Gorghiu

Marcel Şerbuc, bărbatul acuzat că a ucis o fată de 12 ani şi i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Parchetul nu a anunţat trimiterea în judecată, însă dosarul apare înregistrat pe rolul Tribunalului Bucureşti în data de 4 octombrie, potrivit Agerpres.

Trei membri ai familiei fetei, printre care Monica Simona Iftimovici (mama copilei şi concubina lui Şerbuc), s-au constituit părţi civile în dosar şi solicită daune de 200.000 de euro.

”Criminalul fetiţei de 12 ani, Marcel Şerbuc, a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi tâlhărie. Îl aşteaptă închisoarea de cel puţin 20 de ani având în vedere minciunile scoase pe tot parcursul urmăririi penale. Practic s-a ajuns la concluzia că, după ce a tâlhărit-o pe fetiţa de 12 ani şi i-a furat bijuteriile, pentru a se asigura că scapă, a omorât-o şi a ascuns-o în 2 saci sub canapea. Judecata în camera preliminară a început, iar familia cere de la Şerbuc şi daune de 200.000 de euro”, a anunţat avocatul Adrian Cuculis.

Pe 3 iunie, Secţia 16 Poliţie a fost sesizată de proprietarul unui apartament din Capitală cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic ce emană un miros de putrefacţie.

Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, Ilie Marcel Şerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

După crimă, mama şi concubinul ei au părăsit ţara, femeia fiind depistată în Catalunia – Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori.

În schimb, concubinul ei a fost dat în urmărire europeană şi arestat în Olanda, fiind trimis în România în luna august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.