Marian Godină, după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan. „Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț”

0
916
Foto: Facebook / Marian Godina

Polițistul Marian Godină a reacționat printr-o postare pe contul său de Facebook după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan, în Domnești.

Godină a comentat o postare mai veche în care erau fotografii cu David Popovici, care aștepta autobuzul, iar Selly și Dorian erau lângă mașini de lux, conform știrileprotv.

Oamenilor le place să vadă că oameni cu succes rămân ca ei

Acesta a reacționat în urma comparației celor trei și susține că oamenilor le place să vadă că oameni cu success rămân ca ei.

„După cum apărea în descrierea postării, ni se prezenta astfel normalitatea, prin David Popovici care circulă cu autobuzul, în antiteză cu grobianismul, cocalarismul și nemunca, prin cunoscuții Selly și Dorian Popa. Mii de aprecieri adunase acea postare. Mii de ipocriți dăduseră like pozei cu David Popovici.

Spun ipocriți pentru că, deși îmi voi atrage multe critici, afirm cu tărie că cei mai multi nu au apreciat modestia campionului, ci faptul că el, deși campion mondial, a rămas ca ei. Merge cu autobuzul, mănâncă din caserolă, e la fel ca noi. Asta le-a plăcut celor mai mulți dintre privitori!”, a scris Godină.

„Oricât de celebru ai ajunge, rămâi sărac dacă vrei să fii iubit de românii ipocriți. Că David Popovici emană modestie și bun simț prin toți porii e ușor vizibil, dar asta nu înseamnă că dacă l-am vedea în vreun bolid de lux ar trebui să-i scadă cu ceva meritele”, a continuat acesta.

Munca nu este doar fizică/ Omul ăla a muncit enorm pentru tot ce are

Cât despre Dorian Popa, care a fost prins sub influența drogurilor în timp ce conducea, spune că mulți sunt bucuroși, deși influencerul a muncit pentru tot ce are și că nu a primit de-a gata. A construit case, este muncitor, dar atrage atenția că nu doar munca fizică, cea cu sapa, este considerată muncă.

„Dacă cineva crede că e ușor să faci ceea ce fac cei doi, mă întreb de ce nu se apucă de făcut la fel și să înceapă să facă bani. Pentru mulți, munca e doar cea fizică, eventual cu sapa și târnăcopul. Și pentru că despre Dorian Popa e ziua de azi, pot spune că nu-l urmăresc, nu e genul meu de conținut ceea ce face el. Nu am schimbat niciodată nicio vorbă, l-am văzut însă la un podcast și nu pot spune că mi-a displăcut.

Cert e că omul ăla a muncit enorm pentru tot ce are, chiar dacă unii, cei mai mulți din invidie, îl trimit la muncă și jubilează acum când a fost prins drogat la volan. Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini. M-a uimit azi o cunoștință a mea care îmi împuia capul de fiecare dată cu Dorian Popa, cât e de bun, de harnic, cum ar vrea să ajungă ca el și care azi a postat cu fericire un text ironic la adresa lui”, a mai scris polițistul.

Marian Godină și-a încheiat postarea spunând că îi pare rău cu vedeta a dat cu piciorul la toată munca pe care el a făcut-o și imaginea pe care o avea.

„Nu-s genul care să mai dea un picior celui care deja e făcut ko, așa că nu o să mă apuc de făcut morală și mă rezum doar la atât: Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc”, a concluzionat Marian Godină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.